28 mei webinar promoot jouw hulpvraag

MBO71 WEBINAR. Ben jij op zoek naar middelen, kennis, funding of faciliteiten en kunnen ondernemers je daar bij helpen? Op het Beursplein van MBO71 komen vraag en aanbod samen. Leer hoe je een hulpvraag zo concreet en effectief mogelijk formuleert, hoe je kunt starten met de samenwerking en de kans op een match vergroot!

Wanneer je hulpvraag staat aangemeld, gaat MBO71 voor je aan de slag door promotie en de inzet van haar netwerk.
Wil je hulp in het promoten van je hulpvraag? Geef je op voor het webinar!

do. 28 mei – Webinar voor organisaties: promoot jouw (corona) hulpvraag op het Beursplein van MBO71! Maatschappelijke organisaties als verenigingen en stichtingen kunnen veel profijt halen uit de samenwerking met het lokale bedrijfsleven. Het plaatsen van een (corona) hulpvraag op het MBO71 Beursplein is de eerste belangrijke stap om zichtbaar te zijn en tot een passende match te komen. Het is belangrijk dat deze hulpvraag helder en concreet wordt geformuleerd. Wat heb je nodig, waar ben je naar op zoek? Een product, een dienst, bepaalde know how? Hoe vertaal je dat naar een gerichte hulpvraag? In dit webinar geven we tekst en uitleg en helpen we je jouw hulpvraag op te stellen en aan te melden. Een hulpvraag kan je aanmelden via je i-doe organisatie profiel. Heb je deze nog niet, dan helpen wij je ook daarmee op weg. Samen met andere deelnemers ga je met behulp van onze tips&tricks aan het werk tijdens het webinar! Het webinar is interactief dus er is alle ruimte om vragen te stellen. Het webinar vindt plaats op 28 mei van 16.00 uur tot 17.00 uur. Neem contact op met trainer Norbert voor meer informatie en aanmelden. 
  Trainer Norbert Engels Bij MBO71 houd ik mij bezig met het matchen van vraag en aanbod. Daarnaast zoek ik naar nieuwe organisaties en bedrijven die een hulpvraag of –aanbod hebben.

Elke match geeft veel voldoening en stimuleert om meer partijen met elkaar te verbinden! Norbert Engels, mail: norbert@i-doe.nl, tel: 06- 83122854.

Of meld hem direct aan op www.mbo71.nl
#hulpvraag #coronacrisis #katwijk #leiden #oegstgeest #leiderdorpi-doe SPARK MVO Stichting Present Leiden-OegstgeestBewerk 28 mei webinar promoot jouw hulpvraag


Wat brengt MBO71

verbinding, inspiratie en bemiddeling

Wij stimuleren het bedrijfsleven om actief te zijn als betrokken ondernemer, én ondersteunen daarbij organisaties, verenigingen en initiatieven bij de hulpvraag.

Bemiddelaar met als doel samenwerking
we maken het makkelijker

Wij organiseren diverse activiteiten, waaronder match making & informatiesessies, promotionele acties en workshops. Daarbij belichten wij de uitdagingen en oplossingen.

 • Verbindt het bedrijfsleven aan projecten en activiteiten;
 • Inspireert en biedt een podium aan maatschappelijke initiatieven;
 • Stimuleert samenwerking door bemiddelings- & adviesgesprekken;
  Begeleidt organisaties in het samenwerken met het bedrijfsleven;
 • Adviseert bedrijven over de eigen mogelijkheden voor MBO.
 • Match vraag en aanbod op het Beursplein
 • Begeleidt organisaties in het samenwerken met het bedrijfsleven
 • © Copyright 2020
 • MBO71 |
 • Home | 
 • Communicatie : Legit