Maatschappelijk betrokken ondernemen

Betrokken ondernemen staat voor : samenwerking tussen (non-profit) organisaties, werkgevers en ondernemers. Denk aan bedrijfsuitjes, sponsoring, het geven van workshops, het leveren van middelen of de inzet van je netwerk. MBO71 is een onafhankelijke stichting met als doel ondernemers te stimuleren actief maatschappelijk betrokken te ondernemen, en zo een bijdrage te leveren aan sociale activiteiten en initiatieven. Je bent betrokken ondernemer wanneer je menskracht, middelen, gelden, je netwerk of expertise inzet voor maatschappelijke activteiten.

MBO71 zet samen met haar netwerk in zich om de Leidse regio kracht bij te zetten, maar dat kan alleen wanneer ook wij ondersteund worden. Meld je aan als partner.

 

Word deelgenoot

middelen, kennis, netwerk, mankracht

Vrijwilligers organisaties, verenigingen en scholen komen handen en middelen tekort, terwijl juist zij zo’n belangrijke maatschappelijke rol vervullen. Wat kun jij als ondernemer, zzp-er of bedrijf voor onze 071 regio betekenen? 

 
Wat levert het op?  

social return on investment

Actief zijn als maatschappelijk betrokken ondernemer levert veel moois op voor de stad en jouw bedrijf, denk aan; waardering, naamsbekendheid, uitbreiding netwerk, meer werkplezier, minder ziekteverzuim en toename van de aantrekkelijkheid als werkgever. Ontdekken wat het jouw organisatie of onderneming kan bijdragen?

 

In de regio 071 wordt de aandacht gericht op een aantal belangrijke maatschappelijke pijlers, waaronder vitaliteit, sociale inclusiviteit, duurzaamheid, leefbaarheid. Aandacht voor het ondersteunen van de maatschappelijke organisaties is een belangrijk onderdeel, en gebeurt gelukkig aan de lopende band. Inspiratie & matches