Voor maatschappelijke organisaties

Ontdek wat bedrijven, organisaties en zzp-ers jouw maatschappelijke organisatie, vereniging, stichting of initiatief kunnen bieden en maak via het organisatieprofiel op de website van i-doe je hulpvraag aan. Zelf ondersteuning bieden aan andere organisaties kan natuurlijk ook, in dat geval doe je een aanbod op ons Beursplein. MBO71 treedt op haar beurt zowel on- als offline op als adviseur en bemiddelaar en gaat samen met haar partners Stichting Present en SPARK opzoek naar de perfecte match voor jouw organisatie. Ontdek welke stappen jij zelf kunt maken en wat wij voor je kunnen betekenen.

Nog geen i-doe organisatieprofiel? Maak deze dan eerst aan.

Let op: Het contact verloopt in eerste instantie via ons platform, contactgegevens binnen de hulpvraag of het aanbod worden verwijderd. Toelichting >>

 
MBO71 ondersteunt

neem vrijblijvend contact op

Waar begin je als organisatie en wat heeft een onderneming te bieden. MBO71 begeleidt samen met haar partner organisaties bij het formuleren van de hulpvraag. Wat heb je nodig en hoe kan wie daarbij helpen? Denk aan de dagelijkse bedrijfsvoering, maar ook onderhoudswerkzaamheden, automatisering en communicatie. Wat kun je zelf doen om de samenwerking te vinden? Meer weten over hoe jij kunt samenwerken met het lokale bedrijfsleven? Dat begint met het aanmaken van een hulpvraag voor vermelding op ons online Beursplein.

MBO71 faciliteert via haar on- & offline organisaties en bedrijven in het vinden van de samenwerking. Naast het online beursplein organiseren wij diverse matchmaking activiteiten waar vraag en aanbod samenkomt en bedrijven en organisaties met elkaar in contact komen. Tevens treedt MBO71 samen met haar partners op als bemiddelaar tussen bedrijven en (maatschappelijke) organisaties en ondersteunt d.m.v. diverse workshops.

Wat brengt MBO71

verbinding, inspiratie en bemiddeling

Wij stimuleren het bedrijfsleven om actief te zijn als betrokken ondernemer, én ondersteunen daarbij organisaties, verenigingen en initiatieven bij de hulpvraag.

Bemiddelaar met als doel samenwerking
we maken het makkelijker

Wij organiseren diverse activiteiten, waaronder match making & informatiesessies, promotionele acties en workshops. Daarbij belichten wij de uitdagingen en oplossingen.

  • Verbindt het bedrijfsleven aan projecten en activiteiten;
  • Inspireert en biedt een podium aan maatschappelijke initiatieven;
  • Stimuleert samenwerking door bemiddelings- & adviesgesprekken;
    Begeleidt organisaties in het samenwerken met het bedrijfsleven;
  • Adviseert bedrijven over de eigen mogelijkheden voor MBO.
  • Match vraag en aanbod op het Beursplein
  • Begeleidt organisaties in het samenwerken met het bedrijfsleven